PowerPoint præsentationer er vores speciale

Over de sidste 8 år har vi hjulpet kunder med at fremstå klart og tydeligt både internt og eksternt. Vi er hamrende gode til at få budskabet i centrum og lave den skarpe fortælling i form og indhold til præcis din situation – det er derfor vi kalder os præsentationsnørder.

Det er den erfaring vi formidler gennem KurserSkabeloner & Slide biblioteker og bruger i praksis når vi laver Konsulentarbejde for vores kunder. Hele pakken har vi sammensat i et Full Service koncept, hvor vi hjælper din organisation til at ekselere i sin eksterne og interne Powerpoint kommunikation – både i kvalitet og i tidsforbrug.

Vi kommer meget gerne til et uforpligtigende møde, hvor vi kan snakke mere gode præsentationer, og hvordan din organisation kan spare minimum 40% af tiden brugt på PowerPoint præsentationer – det er i gennemsnit 6,5 timer per medarbejder per måned [kilde: Undersøgelse foretaget af GfK juni 2014].

Konsulent Assistance

Vi arbejder med nogen af Danmarks største og mest succesfulde virksomheder. Vi træder til i alle faser af udviklingen af præsentationen – fra udfærdigelse af storyline til at beautyfication af eksisterende slides.

Er vi med fra start til at skabe storylinen, resulterer det som ofte i færre, men mere præcise slides, end ellers – så hvad du betaler for gyngerne sparer du på karusellerne. Har du brug for noget ekstra ordinært som professionelt indtalt speak til præsentationen eller lignende, så er vi også leveringsdygtige på den del via vores faste samarbejdspartnere.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi gerne fremviser ikke fortroligt arbejde.

Template & Bibliotek

PowerPoint templaten er hvor organisationens CVI møder praksis. Vi hjælper med at sørge for mødet bliver succesfuldt, og templaten lever op til CVI’en og samtidig er utrolig nem at arbejde i for hele organisationen.

40% af tiden brugt på PowerPoint præsentationer, bliver brugt på formattering af figurer mv. Med en kombination af en veludført template og et bibliotek af forudlavede slides minimeres tidspildet til et absolut minimum.

Vi hjælper gerne til med løbende at udbygge og vedligeholde biblioteket til en lav månedlig ydelse.

PRSNT Academy

Størstedelen af præsentationer er til internt brug, og der er vores konsulenthjælp sandsynligvis for stor en omkostning – det ved vi godt. Det er grunden til vi har skabt PRSNT Academy.

Ambitionen med PRSNT Academy er at udryde dårlige præsentationer, ved at uddanne vores deltagere i at lave effektive præsentationer – bedst muligt.

Vores grundtanke er kommunikation af insight er lige så vigtig som analysen. Vi afholder kurser internt for virksomheder og eksternt for en bredere forsamling – mangler du at blive inspireret, så tøv ikke med at kontakte os.

Full Service – hel eller delvis outsourcing

Vores formål er at hjælpe Danske virksomheder med at skabe bedre præsentationer. Vi deltager i change management processen, og hjælper din organisation med at nå nye højder præsentationsmæssigt. Effekterne af bedre præsentationer udmønter sig primært i:

  1. At arbejde mere effektivt med præsentationer og i processen spare tid
  2. Optimere beslutningsgrundlaget for at træffe de rigtige beslutninger

Varighed og elementer i et forløb varierer fra virksomhed til virksomhed
– fælles er at resultaterne taler for sig selv.

Kontakt os for en snak omkring mulighederne.

Full Service koncept til din virksomhed kan inkludere en eller flere af følgende

Opdaterede materialer internt

Vi indsamler og opdaterer interne materialer såsom billeder, logoer mv. i et overskueligt bibliotek.

Herunder eksempelvis konvertering af marketings kampagner til PowerPoint format eller PM’s produktbrochurer til præsentations venlige materialer.

Bibliotek af slides

Vi udarbejder løbende slides til det interne bibliotek baseret på hvilke slides som bliver brugt i organisationen.

Det sikrer slide biblioteket er organisk og adopteret

Klippekort til slides

Når præsentationen kræver noget ekstra som tid eller programmer ikke lever op til, for eksempel et større grafisk stykke arbejde eller en knivskarp slide til en konference.

Ingen modeller eller figurer er for svære – vi returnerer indenfor 24 timer.

Retainer med 20% rabat

Er der altid løbende konferencer og lignende, hvor organisationen skal gøre en god profil udadtil – hvorfor ikke spare tiden på PowerPoint og få en retainer hos os?

Vi har PowerPoint præsentationer, som vores speciale.

PRSNT Academy abonnement

Forløb over længere perioder, hvor vi træner og uddanner hele eller udvalgte medarbejdere i organisationen til at blive bedre til at kommunikere og lave præsentationer.

Effekten har tidligere været kortere og færre møder – vi snakker root cause her!

Optimerede skabeloner

Brandet er levende – det er PowerPoint skabelonerne også. Vi sørger for skabelonerne altid er optimeret til jeres sitaution – eksempelvis en ny produktlinje.

Vi sørger for templaten altid passer på tværs af landegrænser og sprog.