Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/prsnt.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Full Service til organisationer i forandring

Organisationer træffer beslutninger via PowerPoints – men langsomt

De fleste brugere af PowerPoint kender til tiden forsvinder så snart programmet åbnes. Flere ting er med til drastisk at øge tidsforbruget:

  1. Uklarhed om hvad præsentationen præcist skal indeholde
  2. Hvor tidligere PowerPoint materialer gemmer sig på fællesdrevene
  3. Placere, flytte, ændre pile, firkanter, grafer, tabeller, etc.

Og det interessante er, at meget lidt fokuseret tid går med at tænke struktureret på storylinen – altså, hvad er det egentlig du præcist gerne vil formidle, og hvad vil du gerne have folk skal tage stilling til efter præsentationen.

 

Til virksomheder på dynamiske markeder, hvor beslutninger skal træffes hurtigt

I takt med markeder bliver mere og mere dynamiske grundet internationalisering og øget konkurrence, stiger kravet til virksomheders evne til at træffe de rigtige beslutninger baseret på data. Vores vision i PRSNT er at hjælpe kunder med at få det bedste grundlag hurtigst muligt for at træffe beslutningerne.

Som analytiker er det essentielt at kunne kommunikere præcist og faktuelt – ellers er tiden brugt på analysen spildt. I værste fald bliver beslutningen truffet på et dårligere grundlag eller ellers muligt.

Christian Elimar, Hudson

Regnestykket giver mening – spar 47.650,- hver måned med udvidet pakke

Introduktionstilbud: Køb inden 31. august og spar 10.000 DKK per måned det første år

 


* Rabat fra introduktionstilbudet er inkluderet i prisen. Prisen er ex. moms og forudsat der betales for 12 måneder forud ellers er prisen 17.940, 23.940 og 35.940 ex. moms.

Proces

Afhængig af størrelsen af organisation og mængden af materialer, vil forløbet fra planlægning til opdatering af PowerPoint skabelon tage fra 2-5 uger. Er det tættere på 5 uger, starter vi sideløbende med at booke medarbejderne til kurser (sølv og guld).

Vi lægger altid op til, at vi løbende afholder en kort evaluering, om der er noget i mangler PowerPoint mæssigt (billeder, modeller, figurer, etc.).