Full Service til organisationer i forandring

Organisationer træffer beslutninger via PowerPoints – men langsomt

De fleste brugere af PowerPoint kender til tiden forsvinder så snart programmet åbnes. Flere ting er med til drastisk at øge tidsforbruget:

  1. Uklarhed om hvad præsentationen præcist skal indeholde
  2. Hvor tidligere PowerPoint materialer gemmer sig på fællesdrevene
  3. Placere, flytte, ændre pile, firkanter, grafer, tabeller, etc.

Og det interessante er, at meget lidt fokuseret tid går med at tænke struktureret på storylinen – altså, hvad er det egentlig du præcist gerne vil formidle, og hvad vil du gerne have folk skal tage stilling til efter præsentationen.

 

Til virksomheder på dynamiske markeder, hvor beslutninger skal træffes hurtigt

I takt med markeder bliver mere og mere dynamiske grundet internationalisering og øget konkurrence, stiger kravet til virksomheders evne til at træffe de rigtige beslutninger baseret på data. Vores vision i PRSNT er at hjælpe kunder med at få det bedste grundlag hurtigst muligt for at træffe beslutningerne.

Som analytiker er det essentielt at kunne kommunikere præcist og faktuelt – ellers er tiden brugt på analysen spildt. I værste fald bliver beslutningen truffet på et dårligere grundlag eller ellers muligt.

Christian Elimar, Hudson

Regnestykket giver mening – spar 47.650,- hver måned med udvidet pakke

Full Service koncept til din virksomhed inkluderer

Opdaterede materialer internt

Vi påtager os opgaven at indsamle og ajour føre data. Så har i altid det nyeste materiale i et samlet overskueligt bibliotek, hvor det hurtigt kan findes frem til præsentationen.

Vi møder fysisk op og sikrer opdateringer og står til rådighed for spørgsmål. Du får derfor en dynamisk databank, som hele tiden er up-to date.

Timesavers til at spare tid

En Timesaver er en række pre-defineret slides, hvor du kun skal ændre tekst og tal. Startpakken består af cirka 40 slides. Oven i den mængde slides opdaterer vi løbende med nye Timesavers baseret på layouts, som præcis jeres organisation benytter.

Fra at PowerPoint handler om at nørkle med de grafiske detaljer, gør Timesavers du kan tænke over de vigtige pointer.

 

Klippekort til slides

Når din præsentation kræver noget ekstra som tid eller programmer ikke lever op til, for eksempel et større grafisk stykke arbejde eller en knivskarp slide til en konference, kan i bruge klippekortet. Det kan være en enkelt slide, der er teknisk svært og derfor tidskrævende.

Ti klip giver ti slides, og der er ikke den model eller grafik vi ikke kan klare.

20% rabat på konsulent hjælp

Næsten alle virksomheder kommunikerer internt via PowerPoint, alligevel er det få som mestrer diciplinen.

Udfordringen er virksomhedens beslutningsevne afhænger i ligeså stor grad af kommunikationen af analyse som selve analysen. Du kan læse mere om vores tilgang til præsentationer her.

PowerPoint Kursus

Vores grundtanke er kommunikation er lige så vigtig som analyserne – hvis du ikke formår at formidle din insight og pointe præcist som oplæg til en beslutning, er det forudgående analysearbejde spildt.

Vi træner organisationen i at arbejde med storylines, håndtegninger, timesavers og hurtigere i PowerPoint.

Opdaterede skabeloner

Alt for mange templates er plastret til af logoer, specielle fonts, store overskrifter og brand elementer som gør det umuligt for store dele af organisationen at arbejde med den.

Resultatet er ofte, at der bliver sat hvide bokse henover de elementer brugeren ønsker at skjule for at kunne bruge pladsen til content. Men der findes løsninger på problematikken.

Introduktionstilbud: Køb inden 31. august og spar 10.000 DKK per måned det første år

 


* Rabat fra introduktionstilbudet er inkluderet i prisen. Prisen er ex. moms og forudsat der betales for 12 måneder forud ellers er prisen 17.940, 23.940 og 35.940 ex. moms.

Proces

Afhængig af størrelsen af organisation og mængden af materialer, vil forløbet fra planlægning til opdatering af PowerPoint skabelon tage fra 2-5 uger. Er det tættere på 5 uger, starter vi sideløbende med at booke medarbejderne til kurser (sølv og guld).

Vi lægger altid op til, at vi løbende afholder en kort evaluering, om der er noget i mangler PowerPoint mæssigt (billeder, modeller, figurer, etc.).


Warning: Parameter 1 to transposh_plugin::process_page() expected to be a reference, value given in /var/www/prsnt.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3743